Napisz na krzykaczu
Wyloguj sie Masz problem? Skorzystaj z pomocy.

Pytano

  • ONLINE50
  • PYTANIA230,875
  • LUDZIE27,624
  • ODPOWIEDZI2,305,021

jak wyzej ..

Wasze odpowiedzi (4)

  • Odpowiadanie dostępne tylko dla zalogowanych. Zaloguj się
  • Usunięty ponad 2 lata temu

    1.Facebook udostępnia dwie możliwości usunięcia konta z portalu. Jedną z nich jest opcja dezaktywacji, która możemy znaleźć w Panelu ustawień, a druga to usunięcie konta. Czym różnią się te dwie opcje? Pierwsza z nich (dezaktywacja) usuwa nasze konto z Facebooka, jednak nasze dane nie zostają usunięte z bazy Fb.
    Druga czyli trwałe usunięcie konta usuwa
    zarówno nasz profil jak i nasze dane z bazy portalu. Czytając ten poradnik dowiesz się jak usunąć swoje konto i wszystkie przesłane dane z Facebooka.


  • offline
    Misiek ;* Pomogła: 16 ponad 2 lata temu

    Nie da się całkowicie

  • offline
    Pykaczówna. Pomogła: 24 ponad 2 lata temu

    Nie da się całkowicie usunąć konta..

  • offline
    Rose Pomogła: 46 ponad 2 lata temu

    Nie da się bo można tylko je zdezaktywować Tzn. Że przestaniesz z niego korzystać ale zawsze możesz do niego wrócić

Nowe pytania z tej kategorii

NO ELO ZIOMKI IKSDE

przez Kudłacz 7 godzin temu | 4 odpowiedzi

Copyright © 2011 Pytano.pl